Er et band, som aldrig stopper!

Bandet består af 7 “drenge”, som er sig sine musikalske rødder bevidst, “rødder”, som går tilbage til 50´erne, 60´erne og 70érnes swingende og rockende rytmer. Alle bandets medlemmer har spillet og sunget sig gennem livet , såvel i utallige bands eller som solister.

De sidste 15 år har bandet holdt sammen og har udviklet sig til måske “Sydkystens” mest kendte og velspillende band med teater- og musikhus “Portalen” som det musikalske midtpunkt. Årligt samler Stop op i Tide-mand hundredvis af publikummer til arrangementet “Stegt flæsk og Persillesovs garneret med Stop op i Tidemand” i Portalen, hvor show, humor og musik går op i en højere enhed – se hjemmesidens demo!

Musikalsk befinder Stop op i Tide-mand sig bedst i de swingende, rockende, bløde og melodiøse hjørner af musikken på dansk, engelsk, tysk og en anelse italiensk!

Publikum aktiveres med sang og dans, og alt serveres med en humoristisk facon, så en aften med Stop op i Tidemand, er en aften, hvorfra man glad går syngende hjem!

Stop op i Tidemand optræder gerne til “Diner sessions” , dvs. mad + show, men optræder også i utallige andre “versioner”. På det seneste er “Søndag eftermiddag carbaret ” blevet et begreb, hvor bandet har samlet mange publikummer.

Ligeså er det nyudviklede koncept “Fælles koncert med Gospelkoret Grace”!

Men ellers spiller bandet til alle typer af fester og festivaler og spreder glæde, humor, sang- og danselyst i både krop og sjæl.

Man kan roligt sige:

Vil du ha´ stemning og fest – “Stop op i Tide… er bedst”!

Book bandet gennem hjemmesiden her, du kommer ikke til at fortryde det.

Close Menu